Autors

Josep Adolf Martí i Bouis

Estudiant filosofia i teologia a la Universitat d'Edimburg. Humanitats, art i política. A l'Ateneu vaig predir la victòria de Trump i alguns encara no m'ho han perdonat. Amb qui digui Jeb Bush.

Alexander Golovín i Sivera

Ponent de la Secció d'Estudis Polítics, Jurídics i Socials de l'Ateneu Barcelonès. Col·laboro al think tank Institut Ostrom. Republicà de tota la vida, és a dir: de Bloomberg, és a dir: de Biden.

Ot Bou i Costa

Estudiant de Lingüística i Relacions Internacionals. Treballant a l'esquerra independentista alternativa. Feel the Bern des del 2015, no us penséssiu que acabem de pujar al carro.

Blai Avià i Nóvoa

Estudio Relacions Internacionals a la Universitat de Warwick, a Anglaterra. Busco algú que em porti una samarreta de Bernie 2020 de l'altra banda de l'Atlàntic.

Tian Baena

Fent Ciències Polítiques i Dret a la UPF. Collita del 98. Amb el cor dividit entre Massachusetts i Vermont.

Maria Vidal

Politòloga especialitzada en comunicació política. Bec cafè en una tassa amb l'eslògan What Would Bernie Do?

Andrés da Silva

Del 1997. Graduat en Global Studies per la UPF. Política exterior i comunicació. Assessor al Congrés dels Diputats. Give it to 'em, Joe.

Martí Bravo i Navarro

Definitivament massa jove per escriure sobre política. Ex-resident del gran estat d'Indiana. Estudiant d'Enginyeria Informàtica a la UPC. Go Biden!

Pau Nadal

No creia que Biden guanyaria fins que va arribar la pandèmia... Energia, Infraestructura i admin Biden. També dic alguna cosa al nostre podcast.

Carles Aulés Blancher

Economista. He viscut als Estats Units i treballat a la U.S. House of Representatives. Mayor Pete era el meu amor platònic, què hi farem. Ara, al Parlament Europeu, àrea de Relacions Transatlàntiques.

Guillem López Sanz

Assessor jurídic especialitzat en dret constitucional. Només m'interessa el candidat que guanyi a Trump.

Gerard Llorens DeCesaris

Doctorand d'Història a la UPF. Oxford Europaeum Scholar. Editor de la revista Entremons. Tennis, poesia i Zacapa. Era Team Pete, però seré feliç a l'era Biden-Harris.

Àlex Gil i Berrocal

Fent Ciències Polítiques. Participant de la campanya legislativa del 2018 pels demòcrates. Buttigieg hauria estat un bon 46è president, però ens haurem de fer a la idea del "Keep America great again".

Aleix Almirall

Economista per la UPF, defensor del mercat i el pensament liberal. Apostava per Klobuchar però tranquils, arribarà a Presidenta. No vull a Biden però no estic segur de "4 more years".

Sira Cusiné González

Estic estudiant Dret i Global Governance. Havent d'escollir entre Joe Biden i Donald Trump, m'espero al 2024. Però segurament qualsevol cosa em disgustaria menys que el MAGA.

Víctor López Payà

Politòleg. Doctorand en Relacions Internacionals a la UPF. Joe Biden potser no és el candidat ideal, però encara té molt a dir i qualsevol cosa es millor que 4 anys més de Trump. El món ho necessita