Autors

Josep Adolf Martí i Bouis

Estudiant filosofia i teologia a la Universitat d'Edimburg. Humanitats, art i política. A l'Ateneu vaig predir la victòria de Trump i alguns encara no m'ho han perdonat. Amb Trump, a contracor.

Alexander Golovín i Sivera

Ponent de la Secció d'Estudis Polítics, Jurídics i Socials de l'Ateneu Barcelonès. També col·laboro al think tank Institut Ostrom. Bloomberg 2020, però de la #YangGang.

Ot Bou i Costa

Estudiant de Lingüística i Relacions Internacionals. Treballant a l'esquerra independentista alternativa. Feel the Bern des del 2015, no us penséssiu que acabem de pujar al carro.

Blai Avià i Nóvoa

Estudio Relacions Internacionals a la Universitat de Warwick, a Anglaterra. Busco algú que em porti una samarreta de Bernie 2020 de l'altra banda de l'Atlàntic.

Tian Baena

Fent Ciències Polítiques i Dret a la UPF. Collita del 98. Amb el cor dividit entre Massachusetts i Vermont.

Maria Vidal

Politòloga especialitzada en comunicació política. Bec cafè en una tassa amb l'eslògan What Would Bernie Do?

Andrés da Silva

Del 1997. Graduat en Global Studies per la UPF. Política exterior i comunicació. Candidat de Junts per Catalunya a les europees. Joseph Robinette Biden Jr. for President.

Martí Bravo i Navarro

Definitivament massa jove per escriure sobre política. Ex-resident del gran estat d'Indiana. Estudiant d'Economia a la UPF de dia i programador de nit. Amb Warren fins a l'infinit i més enllà.

Pau Nadal

Estudiant International Business Management a Ghent, tot i que sempre he estat pendent de la política. Biden for President, si fos més jove. MATH!