El bilionari i candidat demòcrata, Tom Steyer, ha decidit suspendre la seva campanya després dels mals resultats a les primàries de Carolina del Sud, d'on ha sortit amb poc més del 10%, amb la tercera posició d'entre tots els candidats.

Si bé la seva posició no és dolenta per una cursa amb tants oponents, Carolina del Sud era l'estat on més diners havia invertit Steyer, superant tots els altres candidats a les primàries i tractant de beneficiar-se de gran part del suport de base de Joe Biden.

La sortida de Steyer suposaria un trasvassement de vots més aviat moderats cap a Biden o Buttigieg, si no decideix donar ell mateix suport a un altre candidat com Sanders, amb qui ha tingut bona relació al llarg de la campanya, i reforça el front-runner progressista.

Un candidat que havia mantingut un  perfil més aviat baix, si bé als debats deixava veure una persona preocupada pels esdeveniments i conscienciada per la transformació climàtica del planeta.

Al seu discurs de suspensió de campanya, Steyer ha anunciat la voluntat de donar suport a qui sigui el nominat, sense una preferència clara expressada sobre el seu candidat preferit.