Twitter ha decidit començar a suspendre 70 usuraris de la xarxa social que havien estat fent missatges favorables al candidat demòcrata.

Aquests comptes feia dies que que havien estat publicant tuits idèntics mostrant el seu suport a Bloomberg, i Twitter ha considerat que aquestes accions suposaven una "manipulació de la plataforma i eren considerades spam".

La portaveu de la campanya de Bloomberg, Sabrina Singh, ha declarat que no considera que hagin actuart de forma enganyosa.

"Demanem a tots els nostres organitzadors locals que s'indentifiquin a les xarxe socials com a participants de la campanya de Mike Bloomberg 2020". La portaveu també ha explicat que "compartim contingut ja escrit als nostres voluntaris perquè l'enviïn als seus familiars, amics i el publiquin a les xarxes. No tenim cap intenció d'enganyar a ningú."

Tuits considerats spam per Twitter

La setmana passada, el Wall Street Journal explicava que la campanya de Bloomberg estava contractant centenars de treballadors a Califòrnia perquè publiquessin regularment missatges de suport de l'exalcalde de Nova York.

Aquesta petita polèmica suma atenció a la campanya de Bloomberg, qui la setmana passada va rebre forts atacs dels seus contrincants demòcrates al debat de Nevada.