Bernie Sanders ha aconseguit una clara victòria a Nevada que el catapulta com a clar front-runner i accentua el momentum de la seva campanya en aquestes primàries demòcrates.

La victòria de Sanders ha estat tan indiscutible que no es va necessitar avançar gaire en el percentatge del recompte per donar-lo com a guanyador. Amb el 46% dels suports dels delegats estatals, Fox News ja el va donar com a guanyador només sortir les enquestes a peu d'urna. La NBC, quan encara hi havia només l'1% dels resultats, també va donar-li la victòria a l'haver una diferència tan abismal entre ell i Joe Biden.

Les dades indiquen que Sanders ha aconseguit uns resultats especialment bons entre els votants latinos i els més joves, però també ha quedat primer entre aquells que es defineixen com a moderats. El senador fins i tot ha estat capaç de guanyar els diferents caucus de Las Vegas, on el sindicat majoritari es va mostrar públicament contrari a Sanders.

A mesura que el lideratge de Sanders és cada cop més clar, els seus rivals demòcrates també comencen a apretar les seves estratègies ofensives. La campanya de Pete Buttigieg ha enviat un mail per recaptar fons en el qual destaca l'article del Washington Post on s'explica que hauria estat comunicat a Sanders que Rússia podria estar interferint a les eleccions per afavorir la seva candidatura. Sanders ha deixat clar que els russos no haurien d'interferir-hi, però ha posat en dubte el moment en que el diari ha decidit publicar aquesta informació.

El socialista ha estat liderant les enquestes i guanyant en vot popular de moment a tots els estats d'aquest procés electoral de primàries. El proper a votar és Carolina del Sud, un estat predominantment negre i on Biden lidera les enquestes des de fa mesos. 3 dies més tard arribarà el Super Tuesday, un moment crucial en el qual es decidirà un terç del total de delegats.