Segons diferents càrrecs del Partit Demòcrata, la senadora Kamala Harris estaria pensant en donar públicament el seu suport a Biden per a la nominació demòcrata i per a la presidència dels Estats Units. Les mateixos fonts també han deixat clar que si ha de passar, serà després de les conclusions del judici d'impeachment que s'està celebrant al Senat.

Harris estaria sent molt cautelosa a l'hora de donar el seu suport públic a Biden perquè no tindria intenció de perjudicar Elizabeth Warren ni Amy Klobuchar, les seves dues companyes al Senat i encara ara candidates a les primàries. També estaria tenint present els efectes que provocaria, entre les seves bases de Califòrnia, donar suport a un candidat moderat quan ella es va presentar com una candidata de perfil més progressista.

Des que Harris va abandonar la cursa presidencial, Biden s'ha mostrat molt amable amb ella. "La senadora Harris té la capacitat de ser el que ella vulgui ser", va declarar a la premsa a finals de desembre. "He parlat amb ella. És sòlida. Pot ser la presidenta ella mateixa algun dia. Pot ser la vicepresidenta. També pot anar al Tribunal Suprem".

Dies després que Harris sortís de les primàries demòcrates, un periodista va preguntar a Biden si la consideraria com a companya de tiquet electoral. "Per suposat que ho faré",va respondre l'exvicepresident.