Sembla que el temps no ho cura tot, i Bernie Sanders i Hillary Clinton tornen a rivalitzar en públic. La que va ser candidat del Partit Demòcrata les passades eleccions presidencials, i rival de Sanders a les primàries del mateix any, ha atacat el seu company de partit acusant-lo de "nou caure bé a ningú". En el mateix documental per la cadena Hulu, Clinton també ha assegurat que "ningú vol treballar amb ell" i que "és un polític de carrera que no ha fet mai res al Congrés".

L'exsecretària també ha rebutjat aclarir si faria campanya per ell, en el cas que el senador de Vermont guanyés les primàries demòcrates.

En unes declaracions a Politico, Sanders ha respost a les paraules de Clinton amb una crida a la unitat: "La meva prioritat avui és en un moment important per a la història d'Amèrica: l'impeachment a Donald Trump. Junts anirem endavant i derrotarem el president més perillós de la història".

Les declaracions de Clinton a la premsa s'afegeixen a les informacions que van sortir fa uns dies sobre les suposades confessions masclistes de Sanders a Warren, i la seva incapacitat de guanyar la presidència pel fet de ser una dona.