Un escenari compartit per cada cop menys candidats. Aquest cop han estat 7 les persones que han complert els requisits necessaris per aparèixer aquesta matinada al 6è debat dels demòcrates, organitzat per PBS NEWSHOUR i POLITICO.

Guanyadors

Joe Biden: Biden va ser l'home de la nit, sense cap mena de dubte. L'exvicepresident va poder projectar una imatge de força i presència que no tenia els anteriors debats. Les seves ganes de debatre les polítiques progressives de Sanders i la capacitat de poder expressar oracions complertes sense cap problema ha renovat confiança en el "front-runner".  Ha pogut defensar amb facilitat la seva participació a l'administració Obama i semblava que s'havia sotmès a molta preparació, cosa que el va castigar els anteriors debats.

Pete Buttigieg: Ha fet un pronunciat gir cap al centre, buscant algun vot per l'esquerra proposant nous impostos a les grans corporacions. També a favor d'imposar un preu elevat al carboni. Manté el seu to molt monòton i sense massa moviment, busca ser vist com el candidat elegible, el presidenciable. No ha tingut massa problema per projectar la seva imatge i ha esdevingut un centre de crítiques per part d'altres candidats.

Andrew Yang: La primera hora va ser una mica difícil per ell, doncs per començar la moderadora va confrondre'l per Tom Steyer i no va respondre massa bé les primeres preguntes. És un dels guanyadors perquè va saber adaptar-se a cada moment, des de respondre amb exemples personals i aixecant els crits d'entusiasme de la Yang Gang fins a fent riure la taula de moderadors i altres candidats expressant el que ell creu tothom pensa, "... com puc seguir aquí?".

Perdedors

Elizabeth Warren: Tot i ser la que més entusiasme ha rebut per part dels prop de 2100 assistents, eclipsant els decibelis obtinguts per Joe Biden des que han pujat a l'escenari, la senadora va voler recuperar lideratge i gairebé reclamar drets d'autor per les propostes de taxació a les grans empreses i tecnològiques. Posa en dubte els economistes que defensen un progrés sostingut de l'economia i sembla que els seus votants ho aplaudeixen. Va anar contra Buttigieg per un sopar que no es va fer públic amb importants donants, va ser una mala jugada, doncs "Mayor Pete" va deixar anar el fet que ell és l'únic dels 7 candidats que no és milionari o bilionari.

Bernie Sanders: Si bé una mica exaltat i gairebé més vermell que Trump fa uns dies, el senador per Vermont ha demostrat romandre el candidat més energètic, i alhora gran, d'entre els seus contrincants. La problemàtica és que va escollir canviar de tòpic quan les preguntes giraven entorn del racisme o el paper de les dones i la gent de color a la política, amb sonores reprovacions per part del públic.

Amy Klobuchar: Tot i que va brillar al principi amb uns bons moments per reafirmar les seves posicions moderades, Klobuchar no va saber aprofitar la plataforma del debat per projectar-se o catapultar-se als votants de la forma que necessita desesperadament per tenir oportunitats a les primàries.

Tom Steyer: El candidat va tenir una passionada intervenció sobre el canvi climàtic i les seves conseqüències, així com una llista de prioritats sobre com respondre a la crisi climàtica, però més enllà d'una intensitat per defensar les seves accions passades, no va saber emprendre aquest debat com una gran oportunitat per la seva carrera presidencial.