Justin Lecea, un candidat demòcrata al 20è districte de Texas i que es defineix com a "Bernie Democrat", ha estat notícia aquesta setmana després de publicar un tuit on desitjava càncer o una cosa pitjor a l'expresident Obama.

Tot ve d'un tuit on Obama recordava als seguidors que el registre al pla de cobertura sanitària del govern acabava en unes hores. Lecea va citar el tuit d'Obama amb el següent missatge: "Només vull que penseu en tota aquesta gent que ha mort i morirà per culpa d'un Obamacare inútil i la teva pèrdua de temps com a president. Si Déu fos just, hauries de tenir el pitjor càncer imaginable".

En el següent tuit, Lecea va dir: "La gent m'està criticant per desitjar càncer a Obama. Jo us dic que havent viscut la pèrdua d'un pare degut a un càncer de cervell, després de 12 anys lluitant i veient com de terrible és el nostre sistema sanitari, segueixo pensant que s'ho mereix (el càncer) o alguna cosa pitjor".

En un altre tuit desafortunat, Lecea va afirmar: "Si tinc càncer com la meva mare, no penso pidolar a la meva comunitat que doni perquè jo tingui alguna possibilitat de mantenir-me en vida. Per contra, donaria la meva vida al Memorial James T. Hodgkinson".

James T. Hodgkinson va ser un simpatitzant de Bernie Sanders que va disparar contra congressistes republicans el 2017 a Virgínia.