Segons l'enquesta que ha realitzat la CNN, conjuntament amb l'empresa SSRS, el suport a l'impeachment contra Trump es situa en el 45%. Una xifra cinc punts inferior a la que va aconseguir en la mateixa enquesta de novembre.

De la mateixa manera, el nombre d'americans que s'oposen a l'impeachment creix i passa del 43% al 47%. El suport a l'impeachment entre els demòcrates també descendeix, dràsticament, i passa del 90% del passat novembre al 77% actual.

Entorn a un terç dels americans (32%), creuen que el procés d'impeachment ajudarà Trump a la seva reelecció com a president, mentre que el 25% creu que afectarà les seves opcions i un 37% considera que no tindrà cap efecte.

Els republicans (54%) creuen que el procés d'impeachment ajudarà Trump en les properes eleccions, mentre que el 40% dels demòcrates creuen que afectarà les opcions de l'actual president.

L'enquesta no només pregunta sobre Trump, sinó que també avalua el paper que està tenint el Partit Demòcrata en tot aquest procés. El 42% de la població americana aprova com estan portant els demòcrates el procés d'impeachment, mentre que el 49% el desaprova; unes xifres molt similars a les d'octubre.

Nancy Pelosi, la presidenta de la Cambra de Representants, ha vist com el suport a la seva persona ha caigut del 44% de l'octubre al 39% actual.