Pete Buttigieg, el candidat més jove de tot l'arc demòcrata, segueix vivint un moment dolç que sembla no tenir fi. Si a les enquestes a nivell nacional el posicionen com la quarta opció dels demòcrates, a les de New Hampshire ja apareix liderant-les.

Les primàries de New Hampshire són les segones de tot el procés de primàries, i tindran lloc el dia 11 de febrer; una setmana després de les d'Iowa.

Segons l'enquesta realitza, per encàrrec de la ràdio de Boston, a MassINC Polling, Buttigeig lidera la competició electoral a només un punt de Biden, a 3 de Sanders i a 6 de Warren. La resta de candidats no sobrepassen el 10%:

-Buttigieg 18%

-Biden 17%

-Sanders 15%

-Warren 12%

-Gabbard 5%

-Yang 5%

-Klobuchar 3%

-Steyer 3%

-Bloomberg 2%

-La resta 1% o menys.

Una victòria d'una candidat que no és favorit en una de les primeres primàries pot suposar un "boost" per aquell candidat que ho aconsegueixi, i pot arribar a modificar dràsticament les classificacions actuals de les enquestes.