Justin Amash, actual membre de la Cambra de Representants, ha fet pública la seva intenció de votar favorablement els 3 articles necessaris per poder realitzar l'impeachment al president Trump. Aquests són el d'obstrucció al Congrés, obstrucció de la justícia i abús de poder.

Amash, que va abandonar el Partit Republicà aquest estiu degut al seu suport a l'inici del procés d'impeachment contra Trump, és el primer membre escollit republicà de la Cambra que ha mostrat obertament el seu suport a l'impeachment. Només un altre republicà, Francis Rooney de Florida, havia mantingut oberta la porta a votar-hi a favor. Tot i això, Rooney ha criticat recentment els demòcrates per la seva actitud davant el procés d'impeachment.

Però els Republicans no són els únics amb problemes de divisions internes; els demòcrates Jeff Van Drew de Nova Jersei i Collin Peterson de Minnesota tenen previst votar en contra l'impeachment que ha inicat el seu propi partit. Van Drew va justificar la seva posició amb la idea de preservar la unitat al país.