Després que el senador júnior per Utah, Mitt Romney, qualifiqués de "descarada, espantosa, inapropiada, descarada i sense precedents" la demanda de Trump a Ucraïna i a la Xina d'investigar l'exvicepresident Joe Biden i el seu fill Hunter, el president va utilitzar la seva xarxa social preferida per fer diverses piulades atacant el seu company de partit.

Trump va afirmar que sap de persones a Utah que es penedeixen d'haver votat l'ara ja senador. Romney va guanyar les primàries republicanes amb gairebé 40 punts de diferència, i les eleccions amb el 63% dels vots.

El president va començar els seus atacs el passat dissabte quan va acusar Romney de ser un "imbècil pretensiós que ha estat lluitant contra mi des del principi".

Unes hores després, Trump va afirmar que Romney era un "estúpid que està fent el joc als inactius Demòcrates", i va demanar en majúscules l'impeachment del senador, al·ludint irònicament la seva derrota davant d'Obama.

Mitt Romney també s'ha rigut de Trump i de les seves justificacions basades en una suposada lluita contra la corrupció: "Quan el president demana a una potència estrangera que investigui un rival polític que està en ple procés per ser escollit candidat demòcrata en primàries, és díficil suggerir que la motivació no és política."

Després d'aquestes declaracions, la premsa va preguntar a Trump si mai havia demanat a líders de potències estrangeres una investigació sobre corrupció que no tingués un contrincant polític com a subjecte.

Trump va respondre: "Bé, ho hauríem de mirar."