El candidat demòcrata Andrew Yang segueix en la trajectòria ascendent a les enquestes que li ha permès ser un dels 10 candidats que tindran l'oportunitat de ser al debat d'aquesta nit, i sembla que no pensa desaprofitar aquesta oportunitat.

Segons el seu cap de campanya, aquesta nit Yang farà "una cosa que no ha fet mai cap altre candidat al llarg de la història".

Tot i que les enquestes ja el situen entre els primers 6 candidats i és cada dia un personatge més popular, fins al punt de ser idolatrat per la multitud, la seva candidatura no està gaudint de la cobertura mediàtica que li pertocaria i que sí que estan rebent rivals amb percentatges similars als seus.

Aquest fet és tan evident, que fins i tot el late night "The Daily Show" de Trevor Noah ho va denunciar i va decidir dedicar una part del programa a parlar sobre el candidat asiàtic i la seva original presència a les xarxes.

Faci el que faci Yang en el debat d'avui, no serà el primer cop que innova en un debat presidencial. Ja ho va aconseguir quan es va presentar en el debat de les primàries demòcrates sense corbata. El primer candidat home a fer-ho.